Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Groothandel in Watersportartikelen > Sadira bootcosmetica

Sadira onderhouds en schoonmaakmiddelen

Het merk Sadira bestaat al jarenlang en komt uit Spanje en is onder de Spaanse watersporters een begrip. Dit familiebedrijf is beroemd om zijn hoge kwaliteitsstandaard van zowel schoonmaakproducten als onderhoudsmiddelen voor motorboten en zeilboten.

Een lijn topproducten zijn de Sadira onderhoudsmiddelen voor het teak aan boord. Teak heeft een mooie een luxe uitstraling als het goed is onderhouden maar door de eigenschappen van teakhout verkleurt het hout snel en wordt het grijs. Als het teakhout lang vochtig en verwaarloosd wordt dan kan het teakhout zelfs groen uitslaan. Sadira heeft een speciaal stappenplan om verwaarloosd teak weer in nieuwstaat te brengen. Dit stappenplan omvat 3 onderhoudsproducten.

  1. Sadira Teakreiniger.

De reiniger bestaat uit een zoutoplossing welke u uitstrooit over het schoon te maken teakhout. Met een borstel en wat water de zoutoplossing over het teak verdelen en dit even laten intrekken. Daarna met water afborstelen en de ergste vuil is verdwenen.

  1. Teak Kleurhersteller van Sadira

Nu het ergste vuil met de Sadira Teakreiniger verdwenen is kan de volgende stap gezet worden; de grijze kleur verwijderen en de originele kleur weer terughalen. Met de Sadira kleurhersteller wordt op eenvoudige wijze de echte teakkleur weer teruggehaald.

  1. Sadira Teak Sealer

Om de frisse teakkleur te behouden is het noodzakelijk om een beschermlaag op het teakhout aan te brengen. Met de Sadira Teak Sealer brengt u een sterke toplaag aan op het teakhout waardoor de kleur langer behouden blijft en het teakdek optimaal wordt beschermd.

Sadira Teakshampoo

De Sadira Teakshampoo is uniek in zijn soort. Met deze shampoo verwijdert u lichte vlekken in het teak zoals b.v. wijnvlekken. Deze shampoo bevat geen bijtende stoffen en is dus onbeperkt te gebruiken en brengt geen schade toe aan andere delen van de boot; dus als er een spatje Teakshampoo op de bekleding van de boot komt is er geen enkele reden tot paniek.

Sadira polyester onderhoud

Verdere onderhoudsproducten voor de boot van Sadira zijn polyester cleaner en was, bootshampoo, reinigers voor fender, bootkappen, vinyl en speciale rubberbootreinigers. Heeft u een ijzeren boot? Bij Sadira zijn speciale roestomvormers en metaalreinigers verkrijgbaar.

Sadira motoronderhoud

Voor het onderhoud aan motoren zijn de Sadira Zentouro spuitbussen die een ideale combinatie vormen van kruipolie en conserveringsolie. Dus om uw motor goed te conserveren voor de winterberging is inspuiten met Sadira Zentouro het beste medicijn. Is het koelsysteem van uw bootmotor aangetast door het varen op zout water? Met de Sadira zoutoplosser wordt het koelsysteem intensief gereinigd zodat koelproblemen door een verstopt koelsysteem tot het verleden behoren.

Sadira bootinterieur en exterieur reinigers

Voor het reinigen op en onder de waterlijn is er reiniger in vloeibare en in Gel vorm. De vloeibare Sadira reiniger voor het onderwaterschip is voor het vermengen met water geschikt en de speciale Gel reiniger is voor verticale oppervlakken zoals de zijkanten van de boot, want door de Gel samenstelling blijft de reiniger veel beter “kleven”

De Sadira wondersponzen zijn uitermate geschikt voor het schoonmaken van b.v. kussens van de boot of andere oppervlakken waar het beste resultaat wordt bereikt door een licht schurende werking zonder dat er krassen ontstaan. Deze Sadira wondersponzen zijn per 5 stuks verpakt.

Zoek verkooppunt