Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Groothandel in Watersportartikelen > Benzine systeem, impellers, filters

Doorvoerrubbers, bezineconnectoren, impellers, filters

Bij Excellent Watersport vindt u alle benodigdheden om een buitenboordmotor en binnenboordmotor in optimale conditie te houden. Zo leveren wij alle soorten oliefilters, oliën, bougies, impellers en brandstoffilters. Daarnaast vindt u voor - bijna - alle merken buitenboordmotoren benzineconnectoren die aan de benzineslang zitten en op de motor aangesloten worden.

Doorvoerrubbers.

Om alle kabels die naar de motor toe gaan door de motorbun te voeren zijn doorvoerrubbers een mooie oplossing. Met de juiste doorvoerrubbers worden de kabels bij elkaar gehouden en kan er geen regenwater in de boot komen. Doorvoerrubbers zijn er verschillende uitvoeringen en kleuren.

CDI modules

Voor de ontsteking van de brandstof in de cilinder van een buitenboordmotor moet de bougie op het juiste moment een vonk geven. De vonk van de bougie wordt aangestuurd door een zogenaamde CDI module. Voor verschillende merken heeft Excellent Watersport een passende vervangende CDI module die vaak een stuk voordeliger is dan een CDI module die door de fabrikant van de buitenboordmotor wordt geleverd. Zo blijft varen betaalbaar.

Zoek verkooppunt