Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Groothandel in Watersportartikelen > Tankdoppen, Drinkwatersystemen, lenspluggen, zwemtrappen

Tankdoppen, Drinkwatersystemen, lenspluggen, zwemtrappen

Alles om de tank

Bij een ingebouwde brandstof of watertank horen natuurlijk de benodigde aanlsuiting om de tank te vullen, te ontluchten en het water of de brandstof weer verder te transporteren door de boot. In ons assortiment vindt u vuldoppen voor in het dek, ontluchtings- schelpen die in de huid van de boot gemonteerd worden zodat de tank ontlucht wordt bij het vullen, maar ook allerlei leidingen en koppelingen voor leidingen

In het water

Wanneer  in de zomer de temparaturen hoog oplopen is verkoeling in het water erg fijn. Om veilig te kunnen zwemmen zijn er voor de minder geoefende zwemmers een aantal zwemvesten of reddingsvesten beschikbaar, die trouwens verplicht zijn voor elke opvarende van een snelle motorboot. Om weer comfortabel uit het water te komen leveren wij u de juiste zwemtrap.

Water uit de boot

Om het water uit de boot te houden of uit de boot te krijgen zijn de lenspluggen die in de spiegel van de boot gemonteerd zijn een goed hulpmiddel. Wanneer de boot in het water ligt komt er geen water door naar binnen maar wanneer de boot uit het water gaat dan draaien we de lensplug open en loopt het water eruit.  Andere manieren om het water uit de boot te krijgen zijn bilgepompen, handpompen en afsluiters. Dit is natuurlijk allemaal verkrijgbaar bij Excellent Watersport.

Frisse lucht in de motorruimte

Een verbrandingsmotor heeft behoefte aan frisse lucht. Benzinedampen in een motorruimte kunnen gevaar voor ontploffing opleveren. Om de vuile lucht af te voeren zijn er blowers voor de motorruimte leverbaar met speciale slangen en roosters die aan de zijkant van de boot kunnen worden gemonteerd zodat de vuile lucht kan worden afgevoerd zonder dat er regenwater in de boot kan komen.

 

Zoek verkooppunt