Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Groothandel in Watersportartikelen > Spuitverf en reinigingsproducten TK

Spuitverf en reinigingsproducten TK Silpar

De producten van TK Silpar

Het Italiaanse familiebedrijf TK Silpar is marktleider in cosmetica voor motoren en boten. Zo is er een uitgebreide collectie met spuitbussen met de juiste kleur verf zodat uw buitenboordmotor of binnenboordmotor weer zijn originele glans terugkrijgt. Naast de spuitverf levert TK Silpar ook Anti-fouling in spuitbussen en dat in de kleuren wit, zwart, grijs of transparant. Zoekt u een twee-componenten lak in een spuitbus? Wij hebben de TK tweecomponenten spuitbussen in voorraad!

TK Silpar schoonmaakartikelen

Het TK Silpar assortiment bestaat verder uit een range met schoonmaakartikelen voor rubberboten en polyester boten zoals de “Slide” en “Dekap” reinigers die speciaal ontwikkeld zijn voor rubberboten waarmee u de tubes van de rubberboot weer in optimale conditie brengt.

TK Silpar olie absorberende producten

TK Silpar is een bedrijf wat begaan is met het milieu en dat laat zich vertalen in een lijn artikelen die het milieu zo weinig mogelijk belasten. Een ander product uit de lijn zijn de “olie-opruimproducten” zoals de absorberende rol en de absorberende korrels die allebei olie opzuigen. De absorberende rol voor machinekamers en de korrels voor b.v. de werkplaats

Zoek verkooppunt