Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Groothandel in Watersportartikelen > Sloten, roeidollen, vlaggen, kompas, biminikappen

Sloten

Om uw kostbare bezit te beschermen tegen diefstal heeft Excellent Watersport verschillende sloten in het assortiment. Zoekt u een discusslot voor de dissel van uw boottrailer dan heeft u deze bij ons gevonden. Wilt u uw boot tegen diefstal beveiligen? Dan hebben wij kabelsloten en kettingsloten waarmee uw boot aan de kade vast kunt leggen zodat dieven deze niet zo makkelijk kunnen meenemen. Ook voor de bescherming van uw boot bent u bij Excellent Watersport op het juiste adres.

Roeidollen

Welke watersporter is er niet met een roeiboot begonnen? Als klein kind kom je met roeiboot niet ver en krijg je een goed gevoel hoe een bootje zich gedraagt op het water. Om met eigen kracht vooruit te komen op het water is toch een unieke ervaring. Roeispanen of peddels worden in zgn. roeidollen geklemd en deze zijn weer draaibaar in de zijkant van de boot gemonteerd zodat je met de peddels door het water te verplaatsen de boot in beweging brengt. De meeste roeidollen zijn van kunststof en kunnen weleens overboord vallen of breken. In het assortiment van Excellent Watersport vindt u een vervangend exemplaar voor een roeidol.

Vlaggen

Aan boord hoort natuurlijk de Nederlandse driekleur, het liefst aan een mooie teakhouten vlaggenmast en zo groot dat de vlag met een punt net het water raakt. Om hierin te voorzien heeft Excellent Watersport vlaggenstokken en vlaggen in vele maten. Of het nu voor een kleine of grotere boot is, bij ons hebben we de juiste maat vlag en vlaggenstok voor u. Ook vlaggenstokhouders hebben we voor u op de plank liggen. Van een complete set tot en met een losse vlag, wij helpen u er graag aan.

Kompassen

Hoe vaak komt het voor dat u midden op zee zit en niet weer weet waarheen u moet? Het zal waarschijnlijk niet zo vaak gebeuren maar wanneer het wel gebeurt dan bent u gered met een kompas van Excellent Watersport! In ons assortiment vindt u heel eenvoudige kompassen voor de kleinere boten maar ook de wat luxere versies zijn bij ons verkrijgbaar.

Biminikappen

Wanneer u op het water bent en de zon schijnt zonder dat er een wolkje aan de hemel is, dan biedt een biminikap uitkomst tegen het verbranden. Een Biminikap werkt hetzelfde als een cabrioletkap bij een auto; met een stangenstelsel kunt u de kap makkelijk invouwen zodat deze weinig ruimte inneemt en met een handomdraai kunt u deze kap omhoog trekken en met een paar touwtjes vastzetten zodat u verzekerd bent van een fijne schaduw. Wij hebben biminikappen in verschillende afmetingen, dus pasklaar voor elke boot!

Zoek verkooppunt