Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Groothandel in Watersportartikelen > Borstelset, pikhaak, emmers

Borstelset, pikhaak, emmers

Excellent Watersport heeft voor al het onderhoud aan boord de juiste oplossingen. Deze speciale borstelset heeft namelijk ongekende mogelijkheden. Deze set is namelijk ook om te bouwen tot pikhaak en mopset. Dus wanneer u een tegelvloer wilt schoonmaken en dat liever met een mop doet dan met een borstel dan kunt eenvoudig de borstel verwijderen en een mop op de telescopische stang schroeven. En wanneer u helemaal klaar bent met schoonmaken dan kunt er eenvoudig een pikhaak van maken.

Commandant Cleaner

Een krasje op de boot gevaren of is de lak van de boot misschien wat dof? Met de Commandant Cleaner poetst u krassen zeer makkelijk weer weg. Nadat de krassen verwijderd zijn is het raadzaam om een waslaag over het krasvrije oppervlak aan te brengen.

Stickerverwijderaar

Voor het verwijderen van oude stickers op de boot heeft Excellent Watersport de speciale sticker verwijderaar. Deze lost de lijm van de stickers op zodat de stickers makkelijk van het oppervlak loskomen. Even wat lijmoplosser met een doekje over de sticker smeren en laten intrekken en daarna kunt u de sticker er zo vanaf trekken. Verkrijgbaar in een handige verpakking van 250ml

Puts en emmer

Om de boot schoon te maken is afspoelen met water het beste middel. Om het water uit de sloot of de plas te gebruiken is een puts een prettig hulpmiddel. Een puts is een emmer van rubber met een speciale vorm zodat deze het water makkelijk opschept. Het touw aan het hengsel van de emmer zorgt ervoor om de emmer makkelijk weer aan boord te krijgen en het water over de boot te spoelen. In het assortiment van Excellent Watersport vindt u deze rubberen puts maar ook een opvouwbare emmer is leverbaar als de ruimte aan boord zo slim mogelijk gebruikt moet worden.

Zoek verkooppunt