Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Groothandel in Watersportartikelen > Rubberprofielen, ruitenwisser

Rubberprofielen en ruitenwisser

Rubberprofielen

In boten worden rubberprofielen voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals bijvoorbeeld de afdichting van ramen in het casco van de boot als ook speciale rubberprofielen voor montage op scherpe randen van luiken zodat deze randen geen beschadigingen aanbrengen en door motortrillingen niet gaan liggen rammelen. Ook voor stootranden zijn er verschillende profielen leverbaar met aparte hoekkappen of eindkappen van PVC om de afwerking compleet te maken. Deze profielen worden gebruikt om randen waarmee de onder en bovenkant van b.v. een polyester sloep  op elkaar zitten netje af te werken.

Windschermen

Voor windschermen van kleinere speedboten levert Excellent Watersport speciale bevestigingsboutjes van RVS om het windscherm mee vast te zetten. Deze bevestigingsboutjes houden het raam in het profiel vast met een speciale draadeind die onder het dek van de boot uitkomt.

Voor kleiner motorboten waar de stuurinrichting achter een windscherm zit heeft Excellent Watersport een universele 12 Volt ruitenwisser leverbaar. Deze ruitenwisser-set bestaat uit een ruitenwissermotor, ruitenwisserarm en ruitenwisserblad en is zeer eenvoudig te monteren. Ook varen in regen wordt mogelijk door Excellent Watersport!

Zoek verkooppunt