Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Groothandel in Watersportartikelen > Elektriciteit aan boord

Stroom aan boord, navigatie verlichting, toeters, dashboard

Elektriciteit op een boot wordt steeds belangrijker, want waar zouden we zijn zonder telefoon of tablet? Na een dag moeten deze apparaten weer worden opgeladen dus stroom aan boord van een boot wordt steeds meer noodzaak. Bij onze producten vindt u dan ook allerlei aansluitingen voor 12 volt stekkers maar ook USB aansluitingen die 12 volt omzetten naar 5 volt die nodig is voor een USB aansluiting van een telefoon of tablet.

Ruime keuze.

Ook is er een ruime keuze aan schakelaars, van eenvoudige aan-uit schakelaars tot en met gecompliceerde schakelaars met omkeerspanning voor het op en neer laten gaan van een elektrisch aangedreven ankerlier.

Led verlichting

De voordelen van LED verlichting hebben ervoor gezorgd dat ook in de watersport aan boord van schepen steeds meer toepassingen van LED verlichting beschikbaar worden. Helemaal aan boord van plezierboten waar zo laag mogelijk stroomverbruik erg belangrijk is, heeft de LED verlichting een enorme vlucht genomen. Bij Excellent Watersport vindt u een ruim assortiment met LED lampen en ook hebben wij een grote keuze in vervangende LED lampen voor  gewone gloeilampen.

Zoek verkooppunt