Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Merken

Bekijk onze watersportartikelen

Excellent Watersport heeft een ruim assortiment met meer dan 1.000 artikelen voor watersporters en bootliefhebbers. De watersportwinkel bij u in de buurt heeft een assortiment met de meest gebruikelijke watersportartikelen op voorraad.

Excellent Watersport-artikelen en onderdelen voor binnen- en buitenboordmotoren zijn verkrijgbaar bij meer dan 200 watersportwinkels in Nederland. Bekijk hier onze verkooppunten. Bent u op zoek naar een specifiek watersportartikel of bootaccessoire? Blader dan hier door onze online catalogus.

Bekijk Excellent catalogus Bekijk manifold catalogus

Benzine onderdelen

Om de benzine steeds milieuvriendelijker en minder afhankelijk van aardolie te maken wordt er aan E10 benzine 10% Ethanol toegevoegd. Voor de motor heeft dit geen nadelige gevolgen en deze draait daar prima op. Een vervelende eigenschap van Ethanol is dat het water opneemt en dat is in een vochtige omgeving waar buitenboordmotoren en binnenboordmotoren hun werk doen nogal een reden voor storingen. Niet alleen gaan motoren slechter lopen op water maar tast dit ook het brandstofsysteem aan. Carburateurs en brandstofpompen worden aangetast, de kleine kanalen in de carburateurs gaan dicht zitten waardoor motoren niet goed meer functioneren. Excellent Watersport heeft een assortiment onderdelen geselecteerd om de onderdelen die door het water zijn aangetast te vervangen waardoor de motoren weer optimaal kunnen functioneren.

Benzine onderdelen catalogus

Merken van Excellent Watersport

Naast een uitgebreid assortiment met accessoires heeft Excellent Watersport ook onderdelen voor de meeste binnen en buitenboordmotoren. Wanneer u op een logo klikt van onderstaande merken komt u op de bij het merk behorende pagina met wat verdere informatie over het merk en een onderdelenboek met de meest voorkomende onderdelen welke u kunt bestellen bij Excellent Watersport.

Onderdelenboeken met explosietekeningen van binnen en buitenboordmotoren

In deze boeken vindt u niet alleen de explosietekeningen maar ook de onderdelen welke regelmatig vervangen moeten worden in verband met onderhoud of slijtage.