Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Merken

Bekijk onze watersportartikelen

Excellent Watersport heeft een ruim assortiment met meer dan 1.000 artikelen voor watersporters en bootliefhebbers. De watersportwinkel bij u in de buurt heeft een assortiment met de meest gebruikelijke watersportartikelen op voorraad.

Excellent Watersport-artikelen en onderdelen voor binnen- en buitenboordmotoren zijn verkrijgbaar bij meer dan 200 watersportwinkels in Nederland. Bekijk hier onze verkooppunten. Bent u op zoek naar een specifiek watersportartikel of bootaccessoire? Blader dan hier door onze online catalogus.

Bekijk Excellent catalogus

Hidea Buitenboordmotoren

Excellent Watersport is de vertegenwoordiger van Hidea buitenboordmotoren in Nederland. Met een range van 2.5 PK tot en met 60 PK is er altijd een buitenboordmotor die aan uw wensen voldoet. Deze 4-takt buitenboordmotoren zijn zuinig en betrouwbaar. Alle modellen met 2 cilinders of meer zijn standaard elektrisch startend. Bijvoorbeeld een 8 PK met knuppelbesturing  is in deze uitvoering elektrisch gestart en standaard uitgerust met een ingebouwde accu!  U heeft dan geen losse kabels en een aparte accu in de boot nodig! Voor uitgebreide informatie over Hidea buitenboordmotoren, onderdelen en prijzen kunt u hier trecht:

Hidea Buitenboordmotoren

Merken van Excellent Watersport

Naast een uitgebreid assortiment met accessoires heeft Excellent Watersport ook onderdelen voor de meeste binnen en buitenboordmotoren. Wanneer u op een logo klikt van onderstaande merken komt u op de bij het merk behorende pagina met wat verdere informatie over het merk en een onderdelenboek met de meest voorkomende onderdelen welke u kunt bestellen bij Excellent Watersport.

Onderdelenboeken met explosietekeningen van binnen en buitenboordmotoren

In deze boeken vindt u niet alleen de explosietekeningen maar ook de onderdelen welke regelmatig vervangen moeten worden in verband met onderhoud of slijtage.