Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Groothandel in Watersportartikelen > Rubberboot onderhoud en reparatie

Rubberboot onderhoud en reparatie

Het aantal modellen en merken rubberboten is de laatste jaren explosief gestegen. Vooral uit het Verre Oosten is het aanbod gigantisch en komen de rubberboten met volle containers tegelijk onze kant op. Na de aankoop en het verstrijken van de garantietermijn is het voor deze rubberboten vaak moeilijk om de juiste artikelen te vinden om deze boten te repareren.

Onderdelen voor rubberboten

Bij Excellent Watersport zijn we gespecialiseerd in onderdelen voor alle soorten rubberboten. Of de rubberboot nu van PVC is of van Hypalon / Neopreen, bij ons vindt u het doek voor deze boten in verschillende kleuren zodat reparatie van tubes mogelijk zijn. Natuurlijk leveren wij ook de lijm voor deze rubberboten in verschillende volumes en als 1 zowel als 2 componenten versies.

Ventielen van de rubberboot

Een ander onderdeel van de rubberboot wat wel eens stuk wil gaan is één van de ventielen. Deze ventielen dienen om doormiddel van een pomp via de slang op het ventiel de boot op te blazen en wanneer de boot weer opgeborgen moet worden de boot leeg te laten lopen. Een ouderdomskwaal van rubberboten is dat deze ventielen kunnen gaan lekken. Helaas gebruiken niet alle fabrikanten dezelfde ventielen. Voor het juiste ventiel voor een rubberboot gaat u naar Excellent Watersport.

Onderdelen aan de tubes van een rubberboot

Is er een handgreep of een ander onderdeel kapot wat op de boot zit gelijmd of zijn de profielen waar de spiegel van de rubberboot in gelijmd zit stuk? Ook deze onderdelen vindt u in de catalogus van Excellent Watersport. Voor bijna elke reparatie aan een rubberboot vindt u de benodigde onderdelen bij Excellent Watersport.

 

 

Zoek verkooppunt