Direct contact? Mail: info@excellentwatersport.nl

Home > Groothandel in Watersportartikelen > Tankdoppen, Drinkwatersystemen, lenspluggen, zwemtrappen > Lenspluggen en doorvoeren

Lenspluggen en doorvoeren

In de meeste trailerbare boten zit er in de spiegel een lensplug. Deze lensplug dient ervoor om het water uit de boot te laten lopen wanneer deze op de kant ligt. Op deze manier wordt het overtollige gewicht afgevoerd en kan het water wanneer de boot op de trailer ligt tijdens het rijden niet heen en weer gaan klotsen. Er is een groot aanbod in lenspluggen, niet alleen in verschillende diameters maar ook in verschillende uitvoeringen van kunststof, chroom of messing. Voor elke boot hebben wij de geschikte lensplug in voorraad.

Om het water dat via de bilgepomp wordt opgepompt af te voeren wordt een huiddoorvoer gebruikt. De huiddoorvoeren zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Men kan kan kiezen uit een kunststof huiddoorvoer maar ook een verschroomde of messing huiddoorvoer. Ook zijn er kunststof huiddoorvoeren met een RVS ring aan de buitenkant zodat het er duur uitziet maar het voordelig in aanschaf is. De huiddoorvoeren zijn voorzien van een slangtule en er is ruime keuze zodat veel verschillende slangdiktes mogelijk zijn.

Ook interessant: